Site Overlay

Ruilen en Retourneren

Eventuele claims voor verkeerd bedrukte/beschadigde/defecte artikelen moeten binnen 2 weken na ontvangst van het product worden ingediend. Voor pakketten die tijdens het transport verloren zijn gegaan, moeten alle claims uiterlijk 2 weken na de geschatte leveringsdatum worden ingediend. Claims die door ons als een fout worden beschouwd, worden voor onze rekening gedekt.

Als u een probleem opmerkt met de producten of iets anders met de bestelling, neemt u contact op met onze klantenservice.

Wanneer we een geretourneerde zending hebben ontvangen, wordt er een geautomatiseerde e-mailmelding naar u verzonden. Niet-opgeƫiste retouren worden na 4 weken gedoneerd aan een goed doel.

Verkeerd adres – Als u een adres opgeeft dat door de koerier als onvoldoende wordt beschouwd, wordt de zending teruggestuurd naar onze vestiging. U bent aansprakelijk voor de kosten voor terugzending zodra we een bijgewerkt adres met u hebben bevestigd (indien en zoals van toepassing).

Niet-opgeĆ«ist – Zendingen die niet worden opgeĆ«ist, worden teruggestuurd naar onze vestiging en u bent aansprakelijk voor de kosten van een nieuwe verzending naar uzelf (indien en indien van toepassing).

Als je geen account hebt geregistreerd op llthemoon.com en geen factureringsmethode hebt toegevoegd, ga je ermee akkoord dat geretourneerde bestellingen vanwege het verkeerde verzendadres of het niet claimen van de zending niet opnieuw kunnen worden verzonden en worden gedoneerd aan liefdadigheid op uw kosten (zonder dat wij restitutie verlenen).

Geretourneerd door de klant: Klanten die in Nederland wonen en een verkeerd bedrukt/beschadigd/defect artikel hebben ontvangen, moeten contact opnemen met onze klantenservice en dienen het artikel binnen 7 opeenvolgende dagen na ontvangst terug te sturen, met een foto van het artikel. Het herroepingsverzoek wordt geƫvalueerd om te verifiƫren of het product is gebruikt of vernietigd, zelfs als het gedeeltelijk is. In deze gevallen is restitutie niet mogelijk.

Kennisgeving voor EU-consumenten: Overeenkomstig artikel 16(c) en (e) van Richtlijn 2011/83/EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, mag het herroepingsrecht niet worden voorzien:

1. de levering van goederen die volgens specificaties van de consument zijn gemaakt of duidelijk persoonlijk zijn;

2. verzegelde goederen die na levering zijn ontzegeld en dus niet geschikt zijn voor retournering vanwege gezondheidsbescherming of hygiƫnische redenen,

daarom behoudt II THE MOON zich het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren.